De GoPro Hero8 komt eraan !
Als we op de site van Gopro kijken zien we de datum van 1 oktober 2019 staan, ga er maar vanuit dat dan de lancering is van de nieuwe Gopro Serie voor 2020.

De Duitse site WinFuture heeft als foto’s geplaatst en gezien deze site er al niet ver naast mee zat en kijkend naar de intro op de Gopro pagina is de kans groot dat het klopt.

GoPro Hero8 Black Rumours

Zal dit de nieuwe GoPro Hero8 zijn

Gopro Hero8

Als dit hem is ziet hij er goed uit !

Gopro verbetert de populaire Hero-serie met enkele nuttige toevoegingen, waaronder een ingebouwde bevestigingsadapter.
De Hero 8 Black brengt een hele reeks veranderingen met zich mee, hoewel de integratie van een bevestigingsoptie voor accessoireproducten van buitenaf duidelijk is. GoPro gebruikt nu de onderkant van de behuizing om twee optionele uitklapbare elementen te huisvesten die in allerlei accessoires kunnen worden gehaakt, met name de bekende opnames van verschillende statieven, houders, riemen en andere hulpmiddelen. De verplichting om een speciale behuizing te gebruiken om de GoPro-camera te kunnen bevestigen is er niet meer, zodat ze op zijn minst theoretisch zonder een beschermhoes of een speciale montagekoffer op een statief of andere opname kunnen worden bevestigd. De positie van de twee scharnierende armen aan de onderkant van de behuizing verschuift ook de positie van het batterijcompartiment en het compartiment voor de geheugenkaart: het beweegt nu naar de rechterkant van de behuizing waar de dringend benodigde items achter een klep worden geplaatst.

Wat technische wijzigingen betreft, is er nog weinig bekend, maar het is nu duidelijk dat zelfs het nieuwe model geen 4K-video’s met meer dan 60 frames per seconde kan opnemen. In plaats daarvan worden minstens 120 FPS aangeboden bij “2.7K”, wat voor sommigen teleurstellend kan zijn, maar realistisch voor de meeste gebruikers. Ondertussen blijft de accu alles hetzelfde, maar ook hier is een vervangbare accu met 1220 mAh of bijna 4,7 watt uur capaciteit gebruikt.

Info en foto’s WinFuture.de